• ΚΤΙΡΙΑ
 • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Η ποιότητα στην κατασκευή, η διαχρονικότητα στο design, οι προσιτές τιμές και η ανθρώπινη αξία είναι οι αξίες στις οποίες επιλέγουμε να επενδύσουμε.
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας εξειδικεύεται στην κατασκευή γυαλιού πάνω από 25 χρόνια, έχοντας άριστη τεχνογνωσία. Δουλεύουμε αποκλειστικά με ευρωπαϊκά κρύσταλλα!
Οι εφαρμογές το κατασκευών μας είναι πολυεπίπεδες εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τη φαντασία σας και εμείς θα πραγματοποιήσουμε κάθε δημιουργία!

 1. 1
  ΚΤΙΡΙΑ

  Αναλαμβάνουμε μεταλλικές ή γυάλινες κατασκευές σε κτίρια, σπίτια, πολυκαταστήματα και εγκαταστάσεις. Απλές ή σύνθετες κατασκευές με υλικά ποιότητας και ασφάλειας.

 2. 2
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

  Ταιριάζουμε την αισθητική στις ανάγκες των ξενοδοχείων. Με γυαλί ή μέταλλο δημιουργούμε κατασκευές που καλύπτουν τις ανάγκες σας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, που εγγυώνται την ασφάλεια αλλά και την ευχάριστη παραμονή των επισκεπτών.

 3. 3
  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

  Στην κουζίνα, στο μπάνιο, στα δωμάτια, γυάλινες πόρτες απλές ή συρόμενες. Ειδικές κρυστάλλινες κατασκευές για να διακοσμήσετε τους χώρους σας. Οποιαδήποτε ανάγκη δημιουργείτε στους χώρους σας, είμαστε εδώ να την υλοποιήσουμε.

 4. 4
  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  Γυάλινες πόρτες και τζαμαρίες. Αλουμινοκατασκευές και ειδικές γυάλινες κατασκευές για την έκθεση των προϊόντων σας, σε οποιοδήποτε χώρο.

 5. 5
  VILLAS

  Σε αυτά τα κτίσματα συχνά υπάρχει ανάγκη υψηλής αισθητικής κατασκευών. Είμαστε στη διάθεσή σας να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Ρωτήστε μας για ειδικές κατασκευές.

 6. 6
  YACHTS

  Διακόσμηση στους εσωτερικούς χώρους και ειδικές κατασκευές για τους εξωτερικούς, από γυαλί ή κρύσταλλο. Πολυτέλεια, ποιότητα και ασφάλεια σε κάθε ταξίδι με την εγγύηση της Rogkas Glass.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Καμπίνα ασανσέρ και περιμετρικά μπαλκόνια πισίνας.

VILLAS

Σε αυτά τα κτίσματα συχνά υπάρχει ανάγκη υψηλής αισθητικής κατασκευών.

YACHTS

Διακόσμηση στους εσωτερικούς χώρους και ειδικές κατασκευές για τους εξωτερικούς, από γυαλί ή κρύσταλλο.

ΡΑΦΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ

Ράφια σατινέ με ανοξείδωτα στηρίγματα.

ΠΟΡΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Πόρτα μπάνιου σατινέ με κάσα inox.

ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΓΩΝΙΑΚΗ

Ντουζιέρα γωνιακή ειδική κατασκευή.